Bankid Logo : Logga in med bank-id på våra sajter - LT (Länstidningen / Oktober til og med tirsdag 26.

Bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35. Du må også være legitimert med pass i den banken som skal utstede bankid til deg. 4,3 millionar nordmenn bruker bankid. Bankid la ut meldinga om feilen på nettsidene sine klokka 14.35. 01.11.2021 · bankid er måndag ettermiddag nede.

For å få bankid må du være over 15 år. Echinagard orala droppar 50 ml - Apotek Hjärtat
Echinagard orala droppar 50 ml - Apotek Hjärtat from www.apotekhjartat.se
Bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. Vi beklager ventetiden, skriver bankid på sine nettsider. Oktober klokka 8 kan du ikke aktivere en ny bankid eller åpne en sperret eller utgått bankid, opplyses det videre. 21.10.2021 · bankid er nede torsdag på grunn av bytte av leverandør. Fra og med torsdag 21. Bankid la ut meldinga om feilen på nettsidene sine klokka 14.35. 01.11.2021 · bankid er mandag ettermiddag nede.

Bankid tilbys av bankene i norge og er basert på en felles infrastruktur som er utviklet av banknæringen i felleskap.

Aasen ber folk være ekstra oppmerksomme på svindelforsøk nå som det pågår endringer i bankid. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. Fra og med torsdag 21. Bankid la ut meldinga om feilen på nettsidene sine klokka 14.35. Klokka 15 var feilen funnet, men problemene vedvarte halvannen time til for kundene. For å få bankid må du være over 15 år. 01.11.2021 · bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35. Det kan også bety at det blir noe kø når vi åpner igjen. Med bankid kan din bedrift enkelt og trygt identifisere kunder, la dem signere eller inngå avtaler, og slippe brukernavn og passord. Se hvordan andre bruker bankid. Nå signerer 4 av 5 studietilbudet med bankid. Oktober klokka 8 kan du ikke aktivere en ny bankid eller åpne en sperret eller utgått bankid, opplyses det videre.

Fra og med torsdag 21. Alle nettbankkunder bestiller bankid i nettbanken, og da må du lage et personlig passord. Oktober klokka 8 kan du ikke aktivere en ny bankid eller åpne en sperret eller utgått bankid, opplyses det videre. 4,3 millioner nordmenn bruker bankid. Bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35.

21.10.2021 · bankid er nede torsdag på grunn av bytte av leverandør. BankID - Offer your Norwegian users a secure login
BankID - Offer your Norwegian users a secure login from www.nets.eu
01.11.2021 · bankid er mandag ettermiddag nede. Oktober til og med tirsdag 26. Nå signerer 4 av 5 studietilbudet med bankid. Klokka 15 var feilen funnet, men problemene vedvarte halvannen time til for kundene. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. Nedetiden skulle vare til klokka 8, men ble forlenget. Det kan også bety at det blir noe kø når vi åpner igjen. 01.11.2021 · bankid er måndag ettermiddag nede.

4,3 millioner nordmenn bruker bankid.

Nedetiden skulle vare til klokka 8, men ble forlenget. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. 4,3 millionar nordmenn bruker bankid. Bankid la ut meldinga om feilen på nettsidene sine klokka 14.35. Kan hende det blir kø. Oktober til og med tirsdag 26. Se hvordan andre bruker bankid. 01.11.2021 · bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35. Nedetiden skulle vare til klokka 8, men ble forlenget. 01.11.2021 · bankid er mandag ettermiddag nede. 21.10.2021 · bankid er nede torsdag på grunn av bytte av leverandør. Aasen ber folk være ekstra oppmerksomme på svindelforsøk nå som det pågår endringer i bankid. Det gir både store muligheter og besparinger.

For å få bankid må du være over 15 år. Det kan også bety at det blir noe kø når vi åpner igjen. Nedetiden skulle vare til klokka 8, men ble forlenget. Nå signerer 4 av 5 studietilbudet med bankid. Nedetiden skulle vare til klokka 8, men ble forlenget.

01.11.2021 · bankid er mandag ettermiddag nede. Logga in med bank-id pÃ¥ vÃ¥ra sajter - LT (Länstidningen
Logga in med bank-id på våra sajter - LT (Länstidningen from kundservice.mittmedia.se
Klokka 16.25 meldte de at tjenesten igjen var tilgjengelig. 21.10.2021 · bankid er nede torsdag på grunn av bytte av leverandør. Bankid tilbys av bankene i norge og er basert på en felles infrastruktur som er utviklet av banknæringen i felleskap. Alle nettbankkunder bestiller bankid i nettbanken, og da må du lage et personlig passord. Oktober klokka 8 kan du ikke aktivere en ny bankid eller åpne en sperret eller utgått bankid, opplyses det videre. Nedetiden skulle vare til klokka 8, men ble forlenget. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. Wiels plass 2, 1771 halden ansvarlig redaktør:

Klokka 15 var feilen funnet, men problemene vedvarte halvannen time til for kundene.

Det gir både store muligheter og besparinger. 21.10.2021 · bankid er nede torsdag på grunn av bytte av leverandør. 4,3 millionar nordmenn bruker bankid. Fra og med torsdag 21. Klokka 15 var feilen funnet, men problemene vedvarte halvannen time til for kundene. Klokka 16.25 meldte de at tjenesten igjen var tilgjengelig. Se hvordan andre bruker bankid. Bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35. Oktober til og med tirsdag 26. 20.10.2021 · bankid vil være utilgjengelig mellom midnatt og klokken åtte om morgenen på torsdag. Tjenesten er trolig oppe igjen ved lunsjtider. 01.11.2021 · bankid la ut meldingen om feilen på sine nettsider klokka 14.35. Med bankid kan din bedrift enkelt og trygt identifisere kunder, la dem signere eller inngå avtaler, og slippe brukernavn og passord.

Bankid Logo : Logga in med bank-id pÃ¥ vÃ¥ra sajter - LT (Länstidningen / Oktober til og med tirsdag 26.. Aasen ber folk være ekstra oppmerksomme på svindelforsøk nå som det pågår endringer i bankid. Bankid tilbys av bankene i norge og er basert på en felles infrastruktur som er utviklet av banknæringen i felleskap. Klokka 15 var feilen funnet, men problemene vedvarte halvannen time til for kundene. Kan hende det blir kø. Vi beklager ventetiden, skriver bankid på sine nettsider.

Klokka 1625 meldte de at tjenesten igjen var tilgjengelig bankid. Det kan også bety at det blir noe kø når vi åpner igjen.